Nieuws, Partner berichten

Probeer een maand lang gratis de CoVadem-waterdieptekaart uit

In samenwerking met Binnenvaart Kennis en de Inland ECDIS leveranciers Periskal en Tresco biedt CoVadem de gebruikers een maand lang gratis de CoVadem Smart Navigation aan. Deze waterdieptekaart geeft in uw Inland ECDIS-viewer real time-informatie over de juiste waterdiepte rondom uw schip en op het hele traject. 

Eigenaren van bij CoVadem aangesloten schepen kregen de dieptegegevens al via hun persoonlijke online dashboard. Nu is de informatie in de Inland ECDIS-viewer te raadplegen. 

Die informatie is actueel en accuraat; schippers ontvangen aan boord dagelijks een update van de dieptedata, gebaseerd op de metingen van de schepen die voor hen uit varen. 

Veilig varen. Smart Navigation verhoogt de veiligheid en maakt op basis van de actuele en voorspelde waterdiepten een optimale diepgang en belading haalbaar. De waterdieptekaart van CoVadem is beschikbaar op de Waal en de Rijn, van Werkendam tot Maxau. De komende tijd volgen meer vaarwegen.

Rivierbodem in beeld

CoVadem brengt die informatie in kaart door het ‘varend meetnet’ van aangesloten schepen. De gegevens van de dieptemeters van inmiddels meer dan 250 schepen worden centraal verwerkt, geanalyseerd en verrijkt. Zo ontstaat een actueel en betrouwbaar beeld van de rivierbodem. 

Gratis uitproberen

Ervaar het zelf en probeer de CoVadem Smart Navigation een maand lang kosteloos uit. 
Het proefabonnement stopt na één maand automatisch en het aanbod is eenmalig. Als u Smart Navigation langer wilt blijven gebruiken, kunt u een maand- of een jaarabonnement afsluiten. 

Aanmelden 

Vaart u op de Rijn en wilt u een maand lang gratis gebruikmaken van de CoVadem Smart Navigation? Ga dan snel naar het aanmeldformulier.  Na activering van uw account ontvangt u instructies om de waterdieptekaart te installeren en activeren. 

Heeft u vragen? Het CoVadem team staat graag voor u klaar. U kunt hen bereiken op 088-2682300 of customer@covadem.com.

Hier kunt u uw klantcode of sleutelnummer vinden.

Vuistregels aflaaddiepte

Een handig advies lijstje bij het bepalen van de aflaaddiepte op de Rijn.

Reglementen

De reglementen mag u tegenwoordig ook digitaal aan boord hebben, wel zo dat u deze onmiddellijk kunt raadplegen. Op deze pagina kunt u de reglementen, bestanden of documenten downloaden en opslaan.

Toegestane afmetingen en diepgang vaarweggedeelten

De vaarwegen, en de daarop toegestane grootste lengte, breedte en diepgang van een schip of samenstel.

Duitse kanalen

Er zijn veel kanalen in Duitsland, Rhein Herne Kanal, Dortmund Ems Kanal, Wesel Datteln Kanal, Mittelandkanal, Elbe Seiten Kanaal etc etc

Schrijf je hier in voor onze