Handig, Nieuws

Uitleg App

Onze Binnenvaart Kennis App hebben wij gemaakt voor en met jullie als gebruiker.

Als je de App opent kom je gelijk bij de laatst geplaatste berichten op onze website, alles wat op de website staat in NIEUWS staat onder elkaar in de App.
Onder het kopje SNEL NAAR plaatsen we de artikelen welke het meest geraadpleegd worden op de website, denk aan de vuistregels voor de aflaaddiepte, Duitse kabel en de afmetingen op de vaarwegen.
Bij het kopje PDF vind je al onze gemaakte PDF bestanden, we zijn begonnen met alle reglementen per land te plaatsen, later komen er meer handige bestanden bij.
Klik je op de 3 puntjes bij MEER dan komt er nog veel meer handige info in beeld, in de toekomst komt hier dus meer informatie.
Als je rechtsboven in kijkt zie je een “i” staan, hier kan je een eigen account aanmaken, je kunt Push meldingen aanzetten en informatie over de App vinden. Als je registreert dan krijg je als eerste een melding als er een update of nieuwe artikelen zijn.

De App werken wij regelmatig bij, jullie input is belangrijk voor ons, heb je op of aanmerkingen stuur ze via een WhatsApp naar 0641779352 of per email naar info@binnenvaartkennis.nl en wij kijken of we het toe kunnen passen.