Partners

Partner: VEMASYS

EéN Platform – Eén totaal oplossing

VEMASYS is het enige digitale binnenvaartplatform dat end-to-end bedrijfscontrole en een naadloze gebruikerservaring biedt voor toegang tot alle gegevens op elk apparaat, via kenniswerker, planner, boordpersoneel, stuwadoor en elk ander gebruik in uw organisatie.

VEMASYS® is een van de weinige digitale platformen die een totaaloplossing biedt voor alle partijen in de binnenvaart. Wij werken met de modernste software alsook hardware apparatuur om volledige automatisering te garanderen. Met behulp van AIS, API en tal van partnerships kunnen wij nauwkeurig voorspellen, communiceren, rapporten bijhouden etc…. Als een neutrale partij hebben wij partnerships met relevante partijen om het leven van de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken.

Vloot beheer

Eén zicht op uw gehele vloot/operations

Plan, beheer en controleer uw volledige operations vanaf één centraal platform. Eén overzicht van het hele spectrum, van onderhoud, certificeringen tot crewplanning, volledig geautomatiseerde logboeken en automatische facturatie.

Logistieke planning

Operationele effectiviteit

Logistieke planning eenvoudig en transparant gemaakt. Plan schepen en lading, volg op en ontvang meldingen van ETA-wijzigingen. Ondertussen worden alle slimme contracten en documenten veilig op het platform opgeslagen

Bedrijfsinzicht

Eén blik op uw bedrijf

Het benutten van elk stukje data uit elke stap van de toeleveringsketen levert een enorme waarde op voor uw bedrijf. Het zorgt voor end-to-end communicatie voor alle partijen, meer efficiëntie en geoptimaliseerde processen. Monitor uw KPI’s in real-time en beheer uitzonderingen.

Veiligheid

Ingebed in de kern van het platform

In samenwerking met gerenommeerde veiligheids- en kwaliteitsexperts biedt VEMASYS® een volledig kwaliteits- en veiligheidsbeheersysteem, diep ingebed in alle modules van het platform.

Financieel

Maatwerk oplossing voor de binnenvaart

Ons financiële platform is volledig gericht op het beheersen van de specifieke stromen binnen binnenvaartcoöperaties. Het integreert volledig met de logistieke modules en creëert een end-to-end-overzicht van de financiële informatie waardoor onze klanten de cashflowstatus en de crediteurenadministratie op een comfortabele manier kunnen beheren, controleren en hierop kunnen anticiperen en een naadloze koppeling bieden met backoffice ERP- en boekhoudsystemen.

Artificial Intelligence & Data Sience

Artificial Intelligence (AI) heeft de industrie stormenderhand veroverd om de ontwikkeling van niveau 4 en niveau 5 te stimuleren. Door beproefde AI-technologie en op maat gemaakte algoritmen toe te passen, bouwen wij de toekomst in de binnenvaart van morgen.

Gratis Acccount Aanmaken:

https://app.vemasys.eu/login

Instagram:
https://www.instagram.com/vemasys/?hl=en