Partners

Partner: ROTEX

ROTEX uw specialist in scheepsmanagement.

ROTEX Shipping geeft u rust en zekerheid door u de administratieve beslommeringen uit handen te nemen en het rendament op uw schip te verhogen.

ALL-IN SCHEEPSMANAGEMENT

Service op maat

Zoals u weet is de wereld van de scheepsvaart enorm en verandert zij constant. Door het management uit te besteden, kunt u focussen op wat u belangrijk vindt. Het managen van uw schip of lading bestaat uit verschillende taken. U schakelt ons in voor de volledige klus of een deel daarvan en u bepaalt zelf hoeveel inspraak u wilt houden.

Rotex Shipping is een stabiele en betrouwbare factor in de markt dankzij haar toegewijde en betrokken medewerkers, er wordt niet gekozen voor standaardoplossingen maar voor oplossingen op maat. Elke klant en elk schip is immers uniek.

Wij hebben de beschikking over verschillende pakketten op het gebied van scheepsmanagement.

EEN ADEQUATE OPLOSSING? DAAR STAAN WIJ VOOR!

Onderhoud, reparatie, veiligheid, inkoop, personeel, communicatie en administratie. Rotex Shipping neemt al uw zorgen rondom scheepsmanagement uit handen. Elk schip is uniek. Daarom bieden wij geen standaardoplossingen, maar bieden wij u een oplossing op maat.

Mocht u bijvoorbeeld enkel de diensten van veiligheid afnemen, zorgen wij dat u altijd voldoet aan de voortdurend veranderende wetgeving. Laat het managen over aan Rotex Shipping en u weet zeker dat uw schip voorzien is van het juiste personeel met de nodige vakkennis.

Ons varend team bestaat uit een grote ploeg ervaren mensen die vakkundig met uw schip en lading omgaan. Wilt u kennis maken? Neem contact met ons op!

Ons varend team bestaat uit een grote ploeg ervaren en kundige mensen die we naar gelang uw wensen flexibel kunnen inzetten. Wilt u kennis maken? Neem contact met ons op!

Uw vervoer, onze zorg

Wat mogen wij voor u gaan vervoeren? Containers, minerale oliën, droge ladingen, biobrandstof, chemieproducten, wij verschepen uw goederen met grootste zorg.

Veelzijdige dienstverlening

Rotex biedt veelzijdige dienstverlening aan. U kunt bij ons terecht voor:

 • Verschillende pakketten op gebied van scheepsmanagement
 • Technisch management
 • Auditbegeleiding
 • Specifiek veiligheidsadvies op binnenvaartschepen
 • Opleidingen voor diverse binnenvaartfuncties
 • Handel in schepen

Wij staan achter het creëren en in stand houden van een duurzame samenleving, waarin mensen van nu én de toekomstige generaties gelijke kansen hebben. Onze maatschappelijke betrokkenheid concretiseren we op verschillende terreinen en manieren:

 • We handelen op een maatschappelijk verantwoorde manier met inachtneming van de wetgeving, industriestandaards en richtlijnen waarbij onafhankelijk en eerlijke advisering is gewaarborgd.
 • Wij zijn vastberaden om nationale en internationale inspanningen te ondersteunen om zo de maritieme sector veiliger, kwalitatiever en milieubewuster te maken.
 • We streven ernaar om op een zodanige wijze te handelen dat de schadelijke gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten voor het milieu worden beperkt.
 • Wij stimuleren klanten, leveranciers en onze directe omgeving om milieuvriendelijk te handelen.
 • We denken internationaal, maar nemen ook lokaal onze verantwoordelijkheid in de ondersteuning van lokale verenigingen en initiatieven.


ROTEX S.A.R.L.

Rotex Shipping SARL
19 Route de Stadtbredimus
L-5570 Remich
Luxembourg

T +352 (0) 266 641 12
E info@rotex.lu

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.