Partners

Partner: Burando Barging BV

BURANDO BARGING
PARTNERCONTENT

Gespecialiseerd in het vervoeren van vloeibare producten

Met onze binnenschepen kunnen wij zowel minerale oliën, lichte chemische als plantaardige producten vervoeren. Veelgebruikte producten zijn nafta, methanol, pyrolysebenzine, stookolie, gasolie, gebruikte bakolie en soortgelijke producten.

Binnenvaartvervoer is een van de veiligste opties om uw vloeiende (minerale) producten te vervoeren. Naast veiligheid ook milieuvriendelijker dan transport over de weg.

Burando Barging is een van de grootste exploitanten van binnenvaartschepen in Noordwest-Europa met een vloot van 60 ‘ultramoderne dubbelwandige schepen voor het vervoer van vloeibare bulkproducten zoals minerale oliën, lichte chemicaliën en vegoils. We hebben een hoog opgeleid en ervaren team om uw transportbehoefte op een vlotte manier te ondersteunen met de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit.

Met Burando Barging kies je voor een jong, dynamisch, ervaren en flexibel team, met een no-nonsense mentaliteit. We kunnen uw transportbehoeften vertalen naar de beste beschikbare services. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheden jegens klanten, barge-eigenaren en bargecrew, het milieu en andere aspecten van de markt waarin wij opereren.

Vervoer van vloeibare lading over de West-Europese waterwegen.
Burando Barging heeft een vloot van 60 dubbelwandige schepen met een laadvermogen variërend van 1.700 ton tot ruim 9.500 ton. Deze schepen staan ​​24 / 7-365 dagen per jaar klaar om uw producten efficiënt en veilig naar hun bestemming te vervoeren, met oog voor de daarbij behorende procedures om de kwaliteit te waarborgen.

We richten ons op vloeibare lading bestaande uit aardolieproducten en lichte chemie.
Onze vloot bestaat uit dubbelwandige, stalen en gecoate schepen die uw lading met de grootst mogelijke zorg vervoeren van laadpunt naar eindbestemming. Als volledig ISO-gecertificeerd bevrachter van deze schepen investeren wij continu in kwaliteitsverbetering en opleiding van onze medewerkers en de bemanning van het schip. Het managementsysteem van Burando voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, waaronder TMSA en EBIS.


Burando BV

Arie den Toomweg 37
3089 KA Rotterdam
Nederland

telefoon: +31(0) 88 501 25 60
email: ops@burando.eu

www.burando.eu

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.