Partners

Partner: Travel my way

Travel My Way
PARTNERCONTENT

U hoeft alleen uw koffers te pakken!

Als zelfstandig reisadviseur neem ik u al het werk uit handen. Dat betekent dat u niet urenlang online hoeft te surfen. Ik regel de reis van begin tot eind, naar alle hoeken van de wereld, maar ook gewoon dicht bij huis! Van pakketreis tot een geheel uit losse onderdelen bestaande reis, alles kan. Ik ben bereikbaar binnen én buiten kantooruren en op verzoek kom ik bij u aan huis of aan boord (binnen redelijke afstand).


Voordelen van een persoonlijk reisagent

Ik zet ook nog maar even de voordelen van boeken bij een persoonlijke reisagent op een rij: * Persoonlijke service, u wordt totaal “ontzorgd”, u hoeft alleen nog uw koffers te pakken!* Tijdwinst voor u, niet meer urenlang zoeken op internet* Wijzigingen via mij is meestal gratis* Service voor- tijdens en na uw reis* Inchecken voor de vlucht zowel op de heen- als op de terugweg en/ of voor cruises!* 35 jaar reiservaring* Altijd maatwerk, rekening houdend met uw wensen en budget* Géén meerkosten (alleen € 38,= boekingskosten)* Compleet aanbod aangevuld met lokale agenten, Duitse- en Belgische touroperators, die in Nederlandse vakantieperiodes vaak voordeliger zijn* Altijd maar één aanspreekpunt* Geen wachttijden* Concurrerende prijzen* Mogelijkheid om op afspraak te werken wanneer het jou uitkomt; ook ’s avonds en in het weekend* Een afspraak via de mail, app, chat of telefoon, bij u thuis of op (een) locatie* Snel en adequaat antwoord op jouw reiswensen* Onafhankelijk, betrouwbaar en vakkundig advies met de zekerheid van een landelijke organisatie die bij ANVR en SGR aangesloten is* Goede prijs/ kwaliteit verhouding

 


Wie ben ik en wat doe ik.

Mijn naam is Mija de Nijs. Reizen is al zolang ik mij kan herinneren mijn passie. Als ik op reis ben ben ik gelukkig! Ik ben na 34 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt besloten van mijn grootste passie mijn beroep te maken. Behalve het reizen zelf, is het uitzoeken plannen en organiseren van reizen namelijk voor mij het allerleukste leukste werk wat ik mij kan bedenken.

Ik heb gekozen persoonlijk reisadviseur te worden omdat ik het liefst de mensen persoonlijk help om de perfecte reis samen te stellen. Daarnaast wil ik bij het hele proces betrokken blijven en het liefst zelfs een beetje de reis “meebeleven”. Maar ook na uw reis kunt u altijd een beroep op mij blijven doen.  

Mijn service.

Ik sta u met raad en daad bij met het samenstellen van uw droomreis, boeken/inchecken van vluchten (heen én terug)/cruises, reserveren van stoelen, boeken van autohuur, excursies, verzorgen van visa en alle andere verrichtingen. Uw persoonlijke reispakket krijgt u al vrij snel na de boeking thuisbezorgd. Al deze service zal u heel veel tijd besparen en de prijs/ kwaliteit verhouding is gegarandeerd goed. De enige “extra” kosten die u betaalt zijn de boekingskosten van maximaal € 38,= per boeking. Natuurlijk kan u ook zelf alles uitzoeken als u dat leuk vindt, maar dan is het nog altijd handig om het via mij te laten boeken zodat u verzekerd bent van mijn service, en de garantie van het ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen), SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteiten fonds.
TRAVEL MY WAY

van de Veldestraat 14
Krimpen a/d IJssel

Tel: 0636541181

myway@zorgeloos-reizen.nl

www.zorgeloos-reizen.nl

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.