Partners

Partner: Slurink Bunkerstations

SLURINK BUNKERSTATIONS
PARTNERCONTENT

Al ruim anderhalve eeuw is de naam Slurink verbonden met de binnenvaart. Wat eind 1800 begon met Pouwel Slurink in Zwartsluis is uitgegroeid tot een netwerk van moderne bunkerpunten in heel Nederland, waarbij service, kwaliteit en veiligheid centraal staan. Slurink Bunkerstations levert o.a. gasolie, smeerolie en scheepsartikelen aan de binnenvaart en visserij.


Slurink Dordrecht – 078 6133177


Op de drukste vaarroute van Europa ligt ons nieuwste bunkerstation. Gebouwd in 2014 heeft dit dubbelwandige bunkerstation een dubbel leidingsysteem en dubbele opslag waardoor separaat 10 ppm ULS binnenvaartolie en 1000 ppm kan worden verpompt. De totale opslagcapaciteit bedraagt 2400 m3 gasolie.  Verdeeld over 11 smeerolietanks kunnen wij in totaal 200 m3 smeerolie op voorraad houden. De Shell-producten, maar ook allerlei andere merken smeerolie, zoals Castrol, BP of Mobil, bieden wij uit bulk aan. Ook Ad Blue is uit bulk verkrijgbaar. Al onze vloeibare producten zijn te verpompen zowel aan de opvarige als aan de afvarige kant van het bunkerstation.

Op deze locatie bieden wij nog diverse andere services zoals het autosteiger, langdurige parkeermogelijkheden op ons eigen stuk grond en de Jumbo en Aldi supermarkten op loopafstand. Ook kunt u boodschappen bij ons laten bezorgen waarna wij deze voor u bewaren in een gekoelde ruimte die 24 uur per dag bereikbaar is.

Slurink Zaltbommel – 0418 512660

Het bunkerstation in Zaltbommel dat tussen de kribben op de Waal ligt is in 1988 gebouwd. Het schip is het voorbeeld geweest voor het bunkerstation in Amsterdam. Bunkerboot Zwaantje 1 verzorgt de leveringen op de Waal. Deze bunkerboot meet 140 m3 gasolie, 25 m3 water, 5 smeerolietanks en een grote winkel (zusterschip van Zwaantje 3). Schepen met een lengte tot 190 meter kunnen makkelijk tussen de kribben afmeren, de minimale diepgang, Ruhrorterpegel +1 meter. Tevens hebben wij in separate opslag 1000 ppm gasolie voor de zeevaart op voorraad.


Slurink Hansweert – 0113 342302


Achter de dukdalven bij de sluis op het kanaal door Zuid-Beveland liggen het voorraadponton, de winkel van Hansweert en de twee bunkerboten Zwaantje 4 en 8. Deze ponton meet een capaciteit van 1200 m3 gasolie en ook 1000 ppm. De uitgebreide winkel is ook voor mensen die van de wal komen. Tevens hebben wij in separate opslag 1000 ppm gasolie voor de zeevaart op voorraad.

Slurink Lobith – 0316 541574

Het bunkerstation aan de grens met Duitsland is dubbelwandig en heeft 150 meter ligplaats gecreëerd om af te meren. Het steiger wordt versterkt door drie bunkerboten de Service 3, 4 en 5. De Service 3 en 4 hebben een winkel aan boord met een groot assortiment aan scheepsbenodigdheden. Het bunkerstation heeft een grote gasolieopslag van ca. 2300 m3, 14 smeerolietanks en een winkelruimte van 300 m2. Vanuit de smeerolietanks leveren we diverse soorten: Shell, BP, Mobil en Castrol. Deze merken zijn ook in bulk op de bunkerboten Service 3 en 4 te verkrijgen. Andere merken zoals Total, Esso e.d. zijn uiteraard in vaten leverbaar.

Boven het station is een overnachtingssteiger van waar u ook kunt bunkeren. Op het bunkerstation is sinds 2000 de Attent-supermarkt van de familie Gerritsen gevestigd. Als u langszij ligt, kunt u zelf boodschappen doen of zij kunnen de boodschappen alvast voor u klaar zetten.


Slurink Amsterdam – 020 6941137


Op het Zeeburger-eiland in Amsterdam ligt ons in 1992 gebouwde bunkerstation. Dit schip meet 1400 m3 en is voorzien van 10 smeerolietanks. Daarnaast beschikken we over een separate opslag voor 1000 ppm zeevaartolie. We hebben een aanmeerlengte van ruim 110 meter. Op deze locatie hebben we Ad Blue uit bulk leverbaar. Het bunkerstation wordt ondersteund door drie bunkerboten die klanten bedienen op het Amsterdam-Rijn kanaal en in de haven. In Amsterdam ligt één van onze modernste bunkerboten, het Zwaantje 6. Deze is, net als Zwaantje 2, voorzien van vijf smeerolietanks, 180m3 gasolie en ruim 30m3 water. In de grote winkel aan boord van het Zwaantje 6 vindt u allerlei scheepsartikelen.

Slurink Vlissingen – 0113 342302

In de haven van Vlissingen liggen een opslagponton van 600m3 en onze Zwaantje 10. Hiermee leveren we 1000 ppm aan de visserij en de zeevaart. Op afspraak zijn leveringen van 10 ppm mogelijk.
Slurink Bunkerstations

Merwedestraat 48S
3313 CS Dordrecht

Postbus 411, 3300 AK Dordrecht

Tel: 078 – 613 31 77

Dordrecht@slurink.nl

Marifoon: 82

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.