Partners

Partnercontent: Alpinist S.A.

ALPINIST S.A.
PARTNERCONTENT

Alpinist SA is een allround onderneming in de binnenvaart. Veiligheid, betrouwbare afspraken en een goede samenwerking staan voor ons voorop. We proberen het goed te doen op elk vlak. Werken in de binnenvaart is bovendien internationaal werken en dat kenmerkt ons bedrijf. Wij bieden varend personeel goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer en volop doorgroeimogelijkheden.

Werken bij Alpinist SA

Werken in de binnenvaart is aantrekkelijk: je leeft en werkt op het water, met veel vrijheid. Het is één van de weinige beroepen waar je steeds een nieuw uitzicht hebt. Europa telt ruim 50.000 km aan binnenwateren: met een binnenschip kom je dus overal. Maar om een schip te laten varen is wél professionele bemanning nodig.

Wil je op één van onze schepen werken dan moet je ambitie hebben, van aanpakken weten en in een team kunnen werken. En je moet tegen een stootje kunnen, want onze schepen varen vaak dag en nacht door, ook bij slecht weer. Naast varen is er servicewerk te doen: schilderwerk, motoronderhoud, schip schoonmaken, kleine reparaties, enz. Een modern binnenschip zit vol high-tech apparatuur, dus een goed stel hersens is onmisbaar. Werken bij Alpinist SA betekent een unieke mix van techniek, logistiek én vrijheid.

ALPINIST S.A. 

Rue Basse 2c
Mertert
Luxemburg
T: 0031(0)6 53 905 230
E: alpinist@vo.lu

http://alpinist-sa.lu

Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Binnenvaart Kennis.

Vuistregels aflaaddiepte

Een handig advies lijstje bij het bepalen van de aflaaddiepte op de Rijn.

Reglementen

De reglementen mag u tegenwoordig ook digitaal aan boord hebben, wel zo dat u deze onmiddellijk kunt raadplegen. Op deze pagina kunt u de reglementen, bestanden of documenten downloaden en opslaan.

Toegestane afmetingen en diepgang vaarweggedeelten

De vaarwegen, en de daarop toegestane grootste lengte, breedte en diepgang van een schip of samenstel.

Duitse kanalen

Er zijn veel kanalen in Duitsland, Rhein Herne Kanal, Dortmund Ems Kanal, Wesel Datteln Kanal, Mittelandkanal, Elbe Seiten Kanaal etc etc

Schrijf je hier in voor onze